Ingrediente
-
320 gr Faina alba calitate superioara
-
125 gr Iaurt
-
3 buc Oua
-
150 gr Zahar
-
3-4 linguri Ulei de floarea soarelui
-
1 plic Praf de copt
-
10 gr Cacao pudra
-
50 ml Rom
-
1 buc Lamaiedoar coaja
-
1 lingura Zahar pudraoptional
Mod de preparare
Rasfoind zilele trecute prin niste cartulii de bucate, am dat intamplator peste aceasta reteta. Denumirea originala este de „Ciambella allo yogurt”, dar dupa parerea mea, este un simplu chec cu iaurt si cacao foarte si foarte delicios. Mi-a placut mult anume prin faptul ca se prepara destul de repede si usor, plus la toate puteti sa adaugati in compozitia lui ciocolata, sau fructe uscate, ce va place mai mult, eu insa am respectat cu strictete reteta originala si am fost foarte multumita de rezultatul final 🙂 .
(Visited 2.172 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|