0 0
Chec cu iaurt si cacao

Distribuie-l pe rețeaua ta de socializare:

Sau puteți pur și simplu să copiați și să distribuiți această adresă URL

Ingrediente

320 gr Faina alba calitate superioara
125 gr Iaurt
3 buc Ouă
150 gr Zahar
3-4 linguri Ulei de floarea soarelui
1 plic Praf de copt
10 gr Cacao pudra
50 ml Rom
1 buc Lamaie doar coaja
1 lingura Zahar pudra optional

Chec cu iaurt si cacao

Ingrediente

Mod de preparare

Distribuie

Rasfoind zilele trecute prin niste cartulii de bucate, am dat intamplator peste aceasta reteta. Denumirea originala este de „Ciambella allo yogurt”, dar dupa parerea mea, este un simplu chec cu iaurt si cacao foarte si foarte delicios. Mi-a placut mult anume prin faptul ca se prepara destul de repede si usor, plus la toate puteti sa adaugati in compozitia lui ciocolata, sau fructe uscate, ce va place mai mult, eu insa am respectat cu strictete reteta originala si am fost foarte multumita de rezultatul final 🙂 .

Vizitat de 2.184 ori in total, și 1 vizite astăzi

Pași de urmat

1
Făcut

Spalam bine o lamaie si dam prin razatoarea cea mica, doar partea cea galbena a coajei.

2
Făcut

Intr-un vas mai mare batem ouale cu zaharul pina devin spuma.

3
Făcut

Apoi adaugam iaurtul si coaja de lamaie, amestecam totul bine.

4
Făcut

In alt vas amestecam faina, praful de copt si praful de cacao.

5
Făcut

Si turnam totul in compozitia noastra, putin cate putin, amestecand continuu sa nu fie cocoloase, aluatul trebuie sa fie ca o smantana mai groasa.

6
Făcut

Turnam toata compozitia noastra intr-o tava unsa bine cu un pic de unt si dam totul in rola preincalzita pentru 40-50 de minute la temperatura de 180-200°C.

7
Făcut

Este gata atunci cand se rumeneste frumos si trece testul cu scobitoarea.

8
Făcut

Se scoate de la rola si se lasa sa se raceasca complet, apoi se da cu zahar pudra si se taie felii.
Pofta Buna!

Chiftele din piept de pui (Parjoale)
anterior
Chiftele din piept de pui (Parjoale)
Rulada cu gem
urmator
Rulada cu gem

Adaugă comentariul tău