0 0
Taietei de casa cu ciuperci la cuptor

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

150-200 g Taietei de casa un ou
200 g Ciuperci
1 buc Ceapa medie
4 buc Oua
0,5 lingurite Sare
0,25 lingurite Piper negru macinat
3-4 linguri Ulei de floarea soarelui
1 lingurite Unt

Taietei de casa cu ciuperci la cuptor

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Unii o numesc budinca, altii- omleta, iar eu zic ca e o tarta delicioasa cu taietei si ciuperci la cuptor. E o alegere perfecta pentru micul dejun si nu numai, o puteti minca calda sau rece. Propun sa o faceti cu taietei de casa, sunt mult mai gustosi decat cei cumparati din supermarket, dar daca nu aveti suficient timp si aveti la indemana taietei cumparati, cred ca nu o sa fie o problema.

(Visited 322 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Taiem ceapa julien si o punem la prajit intr-o tigaie, dupa ce sa rumenit - adaugam ciupercile feliate. Le prajim pina scade apa din ele, le saram un pic si piparam dupa gust.

2
Facut

Pregatiti taieteii dintr-un ou de gaina sau ii cumparati facuti gata. Taieteii se fierb in apa un pic sarata, cand sunt gata ii scurgem de apa.

3
Facut

Amestecam compozitia de ciuperci cu taieteii si adaugam ouale.

4
Facut

Amestecam totul si turnam intr-o forma de copt unsa cu un pic de unt sau ulei.

5
Facut

Dam la cuptor pentru 20-30 minute la temperatura de 180-200 °C pina se rumeneste frumos.

6
Facut

O scoateti din forma si o feliati, se pastreaza foarte bine la frigider pentru o zi sau doua.
Pofta Buna!

Adelina

anterior
Linte cu becon
urmator
Aluat pentru pizza
anterior
Linte cu becon
urmator
Aluat pentru pizza

Adauga comentariu