Ingrediente
-
150-200 g Taietei de casaun ou
-
200 g Ciuperci
-
1 buc Ceapamedie
-
4 buc Oua
-
0,5 lingurite Sare
-
0,25 lingurite Piper negru macinat
-
3-4 linguri Ulei de floarea soarelui
-
1 lingurite Unt
Mod de preparare
Unii o numesc budinca, altii- omleta, iar eu zic ca e o tarta delicioasa cu taietei si ciuperci la cuptor. E o alegere perfecta pentru micul dejun si nu numai, o puteti minca calda sau rece. Propun sa o faceti cu taietei de casa, sunt mult mai gustosi decat cei cumparati din supermarket, dar daca nu aveti suficient timp si aveti la indemana taietei cumparati, cred ca nu o sa fie o problema.
(Visited 322 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|