Ingrediente
-
300 g Linteverde sau maro
-
2 buc Morcov
-
1 buc Ceapamare
-
150 g
-
3 linguri Sos de rosii
-
2-3 linguri Ulei de floarea soarelui
-
1 lingurite Saredupa gust
-
3-4 catei Usturoi
Mod de preparare
Lintea are proprietati nutritive valoroase si este usor de preparat, in comparatie cu alte boboase nu e neaparat sa o punem la inmuiat. Este o sursa foarte buna de fibre si vitamine, propun sa o folositi cu incredere in meniul dumneavoastra.
Vizitat de 161 ori in total, și 1 vizite astăzi
Pași de urmat
1
Făcut
|
|
2
Făcut
|
|
3
Făcut
|
|
4
Făcut
|
|
5
Făcut
|
|
6
Făcut
|
|
7
Făcut
|
|
8
Făcut
|
|
9
Făcut
|