0 0
Linte cu becon

Distribuie-l pe rețeaua ta de socializare:

Sau puteți pur și simplu să copiați și să distribuiți această adresă URL

Ingrediente

300 g Linte verde sau maro
2 buc Morcov
1 buc Ceapa mare
150 g
3 linguri Sos de rosii
2-3 linguri Ulei de floarea soarelui
1 lingurite Sare dupa gust
3-4 catei Usturoi

Linte cu becon

Ingrediente

Mod de preparare

Distribuie

Lintea are proprietati nutritive valoroase si este usor de preparat, in comparatie cu alte boboase nu e neaparat sa o punem la inmuiat. Este o sursa foarte buna de fibre si vitamine, propun sa o folositi cu incredere in meniul dumneavoastra.

Vizitat de 161 ori in total, și 1 vizite astăzi

Pași de urmat

1
Făcut

Turnam lintea intr-un vas si o spalam in mai multe ape.

2
Făcut

O punem la fiert , o cantitate de linte la doua de apa. Daca pe parcurs o sa vezi ca nu mai are apa, o sa adaugati un pic de apa fiarta.

3
Făcut

Dupa 20 de minute adaugam usturoiul maruntit.

4
Făcut

Intr-o tigaie punem la prajit beconul in un pic de ulei.

5
Făcut

Apoi adaugam ceapa taiata maruntel si lasam sa se caleasca un pic.

6
Făcut

Adaugam morcovul dat prin razatoare si amestecam.

7
Făcut

Dupa ce se rumeneste si morcovul, adaugam sosul de rosii si mai lasam un pic sa se patrunda toate ingredientele.

8
Făcut

Adaugam toata compozitia de becon cu legume calite la linte, adaugam sare si amestecam. Mai lasam sa se coaca pentru inca jumatate de ora, la foc mic.

9
Făcut

Veti observa ca lintea isi va dubla volumul, semn ca e deja gata. O serviti calda.
Pofta Buna!

anterior
Clatite cu branza de vaci (Mule)
urmator
Taietei de casa cu ciuperci la cuptor

Adaugă comentariul tău