1 0
Legume la cuptor

Distribuie-l pe rețeaua ta de socializare:

Sau puteți pur și simplu să copiați și să distribuiți această adresă URL

Ingrediente

3 buc Bostanel zucchini medii
2 buc Ardei gras mari
5 buc Rosii medii
1 buc Ceapa mare
4-5 catei Usturoi
100 ml Ulei de masline
1 lingurite Sare
0,25 lingurite Piper negru macinat

Legume la cuptor

Ingrediente

Mod de preparare

Distribuie

Fiind in sezonul legumelor le gasiti proaspete in gradina sau la piata, in sezonul rece le gasiti in orice supermarket. E reteta de legume la cuptor preferata de copii mei, o poti folosi pe linga mincarurile din carne, orez, cartofi, etc. Le puteti servi si calde si reci, sunt delicioase oricum, chiar va recomand la toti.

Vizitat de 339 ori in total, și 1 vizite astăzi

Pași de urmat

1
Făcut

Spalam legumele. Feliem bostaneii fisii subtiri.

2
Făcut

La ardei le scoatem cotorul si semintele, ii taiem bucati mai lungi.

3
Făcut

Ceapa o decojim, o ampartim in jumatate si o feliem. Tot asa procedam si cu usturoiul.

4
Făcut

Taiem rosiile ca pentru salata si le adaugam in bol.

5
Făcut

Adaugam uleiul, saram si piparam.

6
Făcut

Amestecam toate legumele. Asternem o foaie de copt pe o tava si punem legumele pe ea, le nivelam frumos. Le punem in cuptorul preincalzit la 180-200 °C pentru 30-40 min.

7
Făcut

Pofta Buna!

anterior
Chec cu cacao (de post)
urmator
Dorada la cuptor cu lamaie

Adaugă comentariul tău