Ingrediente
-
1 legatura Sparanghel
-
1 buc Lamaiemica
-
3-4 catei Usturoi
-
25 gr Untun cub mic
-
3-4 linguri Ulei de masline
-
0,5 lingurita Sare
-
0,25 lingurita Piper negru macinatoptional
-
1-2 linguri Parmezan rasoptional
Mod de preparare
Sparanghelul este considerat o leguma cu gust placut si cu o multime de efecte benefice asupra organismului nostru. Este o sursa excelenta de vitamine, fibre, fosfor, potasiu si proteine. Este foarte simplu de gatit, usor crocant, dar totusi moale si foarte gustos. Il puteti servi ca o garnitura pe linga mancarurile din carne, peste, sau ou.
(Visited 21.728 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|