Ingrediente
-
2 buc Pulpa de miel1,5-2 kg , nu mari
-
100 ml Ulei de masline
-
8-10 catei Usturoimari
-
1 lingurita Piper negru macinat
-
3-4 crengute Rozmarin
-
2 lingurite Sare
-
0,5 buc Lamaie
-
1-2 kg Cartofioptional
Mod de preparare
Asa…pasca cu branza avem, cozonacii sunt si ei gata, dar parca ceva ne lipseste… sigur, mielul! Inca din strabuni era primit ca la mesele de Paste sa se gateasca bucate din miel, el fiind simbolul ce se regasea pe masa oricarui crestin. Va prezint reteta dupa care am pregatit mielul anul acesta: „Pulpa de miel la cuptor”. Un mic secret pe care as vrea sa-l impartas cu voi ar consta in condimentarea si marinarea carnii, trebuie sa urmati cu strictete pasii, ingredientele si timpul descris in reteta, pentru ca la final sa obtineti o carne moale, frageda si aromata.
(Visited 166 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|