Ingrediente
-
1 kg Faina alba calitate superioara
-
550 ml Lapte de vaca
-
50 gr Drojdie proaspata
-
350 gr Zahar
-
200 gr Unt
-
5 buc Oua+ 1 ou pentru uns cozonacii
-
350 gr Nuci
-
1 buc Lamaie
-
1 lingurita Esenta de vanilie
-
4 linguri Cacao pudra
-
0,5 lingurita Sare
-
1-2 linguri Ulei de floarea soarelui
Mod de preparare
Pentru masa de Paste am pregatit niste cozonaci deliciosi cu nuca, cacao si bezea. Cozonacul este un desert traditional romanesc pentru masa de Paste pe linga pasca cu branza si mancarurile preparate din miel. S-au primit niste cozonaci moi, pufosi si gustosi. Aceasta reteta de cozonac este una dintre cele mai simple.
(Visited 755 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|
|
12
Facut
|
|
13
Facut
|
|
14
Facut
|
|
15
Facut
|
|
16
Facut
|
|
17
Facut
|
|
18
Facut
|
|
19
Facut
|
|
20
Facut
|
|
21
Facut
|
|
22
Facut
|
|
23
Facut
|
|
24
Facut
|
|
25
Facut
|
|
26
Facut
|
|
27
Facut
|
|
28
Facut
|
|
29
Facut
|
|
30
Facut
|
|
31
Facut
|
|
32
Facut
|
|
33
Facut
|
|
34
Facut
|
|
35
Facut
|
|
36
Facut
|