0 0
Biscuiti cu mac

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

600 gr Faina alba
200 gr Smantana
2 buc Oua
1 lingurita Praf de copt
200 gr Zahar
1 buc Zahar vanilat 1 plic
200 gr Margarina sau unt
2-3 linguri Mac

Biscuiti cu mac

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Nimic nu se compara cu dulciurile pregatite acasa, cu deliciile pregatite cu mult drag penru familia ta sau pentru cei dragi sufletului tau. Astazi va propun sa pregatim niste biscuiti gustosi si frumosi 🙂 La prepararea acestor biscuiti o sa aveti nevoie de o masina de tocat carne cu un fel de accesoriu pentru biscuiti… de obicei ele se vand impreuna. Margarina o puteti inlocui cu unt.

(Visited 20 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Intr-un vas mai mare punem ouale, zaharul si zaharul vanilat, amestecam bine totul cu un tel.

2
Facut

Apoi adaugam smantana si macul si iarasi amestecam un pic.

3
Facut

Incorporam praful de copt in faina, dupa care o cernem in vas, amestecam bine cu o lingura. Apoi adaugam margarina moale, la temperatura camerei.

4
Facut

Framantam un aluat molcut si nelipicios.

5
Facut

Il invelim in folie alimentara si-l dam la rece in frigider, pentru 30-50 de minute.

6
Facut

Dupa acest timp, formam biscuitii nostri cu masina de tocat carne. Eu am avut ajutor :)

7
Facut

Aranjam biscuitii gata formati intr-o tava asternuta cu o foaie de copt. Dam tava in cuptorul preincalzit pentru aproximativ 15-20 de minute, la temperatura de 180°C.

8
Facut

Aveti grija fiindca se coc repede.

9
Facut

Lasati sa se raceasca, apoi se poate de servit.
Pofta Buna!

Adelina

anterior
Piept de pui cu fulgi de porumb, la cuptor
urmator
Prajitura cu banane si ciocolata
anterior
Piept de pui cu fulgi de porumb, la cuptor
urmator
Prajitura cu banane si ciocolata

Adauga comentariu