Ingrediente
-
1 pahar Hriscade 300 ml
-
2 pahare Apa
-
40 gr Ciuperci de padure deshidratate
-
1 buc Ceapa rosie
-
3-5 linguri Ulei de masline
-
1 lingurita Sare
-
1 lingura Parmezan rasoptional
Mod de preparare
Am scris cu ceva timp in urma cum fierbem corect hrisca, acum va prezint o reteta de hrisca cu ciuperci de padure. O mancare gustoasa si sanatoasa, daca omitem parmezanul am putea sa o preparam si in zilele de post. In caz ca nu aveti, sau nu va plac ciupercile de padure deshidratate, le inlocuiti cu alt fel de ciuperci, puteti sa puneti chiar si din cele proaspete. Mie imi plac la nebunie ciupercile de padure si dupa parerea mea mancarea preparata cu ele are un gust si o aroma mai intensa, dar fiecare cum ii place 🙂 .
(Visited 919 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|