Ingrediente
-
500 gr Branza de vaci
-
3 linguri Faina alba
-
0,5 lingurita Praf de copt
-
2 linguri Cacao pudra
-
5 buc Oua4 pentru aluat si 1 pentru umplutura
-
2-3 linguri Lapte condensat
-
6 linguri Zahar3 pentru aluat si 3 pentru umplutura
-
1 buc Esenta de vanilie
Mod de preparare
In weekendul trecut am pregatit un desert atat de gustos si simplu de realizat, incat am hotarat sa il repet si sa vi-l arat si voua. Imi pare bine ca de data aceasta am reusit sa fac poza finala, cel precedent a avut soarta de a fi mancat asa cald, cei mici nu au mai avut rabdarea de al lasa sa se racoreasca, asa ca am servit rulada calda 🙂 …vreau sa va spun ca e delicioasa atat calda cat si rece. Aveti grija ce branza veti folosi…daca e prea uscata- mai adaugati un pic de lapte condensat, daca aveti branza mai lichida- puteti sa il omiteti de tot, eu am folosit „Ricotta”- branza italiana, dar merge bine si cu cea simpla de vaca.
(Visited 260 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|
|
12
Facut
|