0 0
Rulada cu gem

Distribuie-l pe rețeaua ta de socializare:

Sau puteți pur și simplu să copiați și să distribuiți această adresă URL

Ingrediente

110 gr Faina alba calitate superioara
5 buc Oua
120 gr Zahar
1 lingurita Praf de copt
1 lingurita Esenta de vanilie
3-4 linguri Gem mai dens
1 lingura Zahar pudra optional

Rulada cu gem

Ingrediente

Mod de preparare

Distribuie

Pe cat se prepara de repede, pe atat de repede si se mananca 🙂 . La prepararea acestei rulade am folosit un gem din fructe de padure, voi puteti sa folositi oricare alt fel de gem, doar sa fie un pic mai dens. La fel procedati si cu esenta de vanilie, pe care o puteti inlocui cu cea de rom, sau de lamaie. Aceasta „Rulada rapida cu gem” este extrem de delicioasa.

Vizitat de 779 ori in total, și 1 vizite astăzi

Pași de urmat

1
Făcut

Batem ouale cu zaharul pina devin spuma alba.

2
Făcut

Apoi adaugam faina in care am incorporat praful de copt, amestecam putin, doar cat sa nu fie cocoloase.

3
Făcut

Adaugam esenta de vanilie si amestecam usor cu o spatula.

4
Făcut

Turnam totul intr-o tava asternuta cu o hartie de copt, distribuim si nivelam uniform. Dam totul in rola preincalzita pentru 10-15 minute la temperatura de 180-200°C.

5
Făcut

In acest timp ar trebui sa se rumeneasca frumos.

6
Făcut

O scoatem pe o suprafata de lucru, tot cu hartie si asa cum e fierbinte, o ungem repede cu gem.

7
Făcut

Si repede o rulam cat mai strans posibil.

8
Făcut

O lasam apoi sa se raceasca, o presuram cu zahar pudra si se poate de servit.
Pofta Buna!

Chec cu iaurt si cacao
anterior
Chec cu iaurt si cacao
Compot din fructe uscate
urmator
Compot din fructe uscate

Adaugă comentariul tău