1 0
Peste carp la tigaie

Distribuie-l pe rețeaua ta de socializare:

Sau puteți pur și simplu să copiați și să distribuiți această adresă URL

Ingrediente

2-2,5 kg Peste carp un peste mare
150-200 gr Faina
100-150 ml Ulei de floarea soarelui pentru prajit
1-2 lingurite Sare
0,5 lingurita Piper negru macinat dupa gust

Peste carp la tigaie

Ingrediente

Mod de preparare

Distribuie

Mancam des acest fel de peste, e mai accesibil la pret si e foarte bun. Cu mamaliga, un pic de branza si smantana, stropit cu mujdei, e pur si simplu delicios. Merge foarte bine si cu orez, paste, sau cu piure de cartofi.

Vizitat de 870 ori in total, și 1 vizite astăzi

Pași de urmat

1
Făcut

Pestele se curata si se spala bine. Se taie bucati medii, se sareaza si se pipareaza.

2
Făcut

Apoi fiecare bucata de peste se da prin faina si se pune la prajit in tigaia cu uleiul incalzit bine. Se rumeneste frumos pe ambele parti, la foc mediu.

3
Făcut

Se serveste cald, linga o mamaliguta si sropit cu un pic de mujdei, sau cu orice garnitura doriti voi.
Pofta Buna!

anterior
Ciuperci la cuptor
urmator
Vol-au-vent cu creveti in sos cocktail

Adaugă comentariul tău