Ingrediente
-
1-1,5 kg Cartofi
-
1 buc Ceapamare, sau 2 mai mici
-
80-100 ml Ulei de floarea soarelui
-
1 lingurita Saredupa gust
-
0,25 lingurita Piper negru macinatdupa gust
Mod de preparare
Este cea mai reusita si cea mai buna umplutura de cartofi pentru placinte si coltunasi. Este buna atat pentru placintele la cuptor, cat si pentru cele pregatite in tigaie. In zilele de post noi o folosim ca un piureu simplu de cartofi, este foarte gustos. Daca va place, puteti sa adaugati in compozitie telemea de vaca, sau branza de oi, aproximativ 200-300 de grame, copiilor mei nu le place si nu o adaug, dar ii da un gust mai special.
Vizitat de 4.863 ori in total, și 1 vizite astăzi
Pași de urmat
1
Făcut
|
|
2
Făcut
|
|
3
Făcut
|
|
4
Făcut
|
|
5
Făcut
|
|
6
Făcut
|
|
7
Făcut
|