0 0
Vinete evantai

Distribuie-l pe rețeaua ta de socializare:

Sau puteți pur și simplu să copiați și să distribuiți această adresă URL

Ingrediente

1-2 buc Vinete
200 gr Mozzarella
2-3 buc Rosii
3-4 linguri Ulei de masline
2-3 catei Usturoi
1 lingurita Verdeata uscata
1 lingurita Sare
0,25 lingurita Piper negru macinat

Vinete evantai

Ingrediente

Mod de preparare

Distribuie

Imi plac foarte mult vinetele, sunt gustoase si sanatoase. Astazi am hotarat sa pregatesc vinete evantai… simplu si foarte usor. Le-am pregatit doar cu cascaval si rosii, dar puteti sa adaugati printre felii sunca sau salam.

Vizitat de 289 ori in total, și 1 vizite astăzi

Pași de urmat

1
Făcut

Vinetele le spalam si le taiem felii, dar nu pana la capat... asa ca sa faceti un evantai. Le sarati un pic printre felii si le lasati asa deoparte pentru 20-30 de minute, dupa care le veti spala sub jetul de apa rece.

2
Făcut

Intr-un bol mai mic punem uleiul, verdeata uscata, usturoiul pisat, piperul negru macinat si sarea, amestecam totul bine.

3
Făcut

Apoi cu acest amestec ungem feliile vinetelor.

4
Făcut

Rosiile le spalam si le taiem felii, mozzarella la fel o feliem. Aranjam cate una sau doua bucati pe feliile de vanata.

5
Făcut

Dam totul in cuptorul preincalzit la 180-200 grade °C pentru 35-40 de minute.

6
Făcut

Apoi se poate de servit.
Pofta Buna!

anterior
Asorti de legume marinate
urmator
Pariziene cu mere

Adaugă comentariul tău