Ingrediente
-
500 g Naut uscat
Mod de preparare
Nautul este bogat în proteine, saruri minerale (fosfor, potasiu, magneziu, calciu, fier) si în complexul de vitamine B. Avand o concentratie ridicata de proteine nautul are o valoare alimentara deosebita, inlocuind in buna parte proteinele din carne. Deobicei foloseam naut la conserva, dar acum am inceput sa-l fierb acasa in cantitati mai mari si sa-l congelez pentu diferite mancaruri. Desi e un proces migalos, merita tot efortul.
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
Daca mai este nevoie, mai adaugati apa fiarta pe parcurs. O sa fie gata cam in 4-5 ore, atunci cand luati un bob si-l strivit intre degete este cremos si moale. Cand este gata, luati cratita de pe aragaz si-l lasati pina se raceste complet. |
5
Facut
|