Ingrediente
-
1,5 kg Gogosari
-
1 buc Conopidamare
-
1,5 kg Castraveti
-
2-3 buc Dovleceimedii
-
1,5 kg Morcov
-
3 buc Ceapamari
-
20 catei Usturoi
-
20 de boabe Piper negru boabe
-
15 boabe Ienibahar
-
cateva crengute Marar uscat
-
cateva fire Frunze de telina
-
5 buc Frunze de dafin
-
Pentru marinata
-
3 pahare Apa
-
0,5 pahar Zahar
-
1 pahar Otet de masade 9%
-
3 lingurite Sareneiodata
Mod de preparare
Suntem in plin sezon al conservatiilor pentru iarna si cum la mine in familie legumele marinate se consuma in cantitati industriale 🙂 …astazi va prezint faimoasa mea reteta „Asorti de legume marinate”. Pot fi folosite cu mare succes la mesele de sarbatoare pe langa mancarurile din carne, datorita gustului placut si aspectului atragator. V-as recomanda sa tineti in apa rece pentru 3-4 ore castravetii si conopida. Eu am folosit borcane de 1,5 litri si cantitatea de legume mi-a ajuns pentru 5 borcane, cantitatea de apa difera in dependenta de densitatea legumelor in borcan… asa ca, o masurati singuri. Legumele astfel marinate sunt crocante si cu un gust dulce-acrisor.
Vizitat de 2.981 ori in total, și 1 vizite astăzi
Pași de urmat
1
Făcut
|
|
2
Făcut
|
|
3
Făcut
|
|
4
Făcut
|
|
5
Făcut
|
|
6
Făcut
|
|
7
Făcut
|
|
8
Făcut
|
|
9
Făcut
|
|
10
Făcut
|
|
11
Făcut
|
|
12
Făcut
|
|
13
Făcut
|
|
14
Făcut
|
|
15
Făcut
|
|
16
Făcut
|