Ingrediente
-
1 buc Vinetemare, sau 2 mai mici
-
300-400 gr Naut fiert
-
400 gr Sos de rosiisau rosii proaspete
-
1 buc Ceapamare, sau 2 mai mici
-
3-4 catei Usturoi
-
4 linguri Ulei de floarea soarelui
-
1 legatura Patrunjel proaspatmica
-
1 lingurita Sare
-
0,25 lingurita Piper negru macinatoptional
Mod de preparare
O mancare satioasa si gustoasa pe care v-o propun sa o introduceti in meniul dumneavoastra de fiecare zi, nu doar atunci cand tineti post. Puteti sa folositi fara probleme naut din conserva, eu insa am fiert o cantitate mai mare si l-am congelat in pungi, cantitatea suficienta de naut fiert cam pentru o mancare si acum doar l-am scos din timp sa se decongeleze, foarte simplu 🙂 .
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
Cand s-a rumenit un pic, adaugam sosul de rosii, daca folositi rosii proaspete atunci le taiati cubulete mici. |
6
Facut
|
Lasati sa fiarba la foc mic cam pentru 10-15 minute, potriviti de sare si adaugati optional piper negru macinat. Apoi adaugam nautul fiert, care mai antai il scurgeti de apa daca il aveti din conserva, eu am folosit din acela fiert de mine si congelat pe care l-am lasat doar cateva minute sa se decongeleze. Amestecam totul si mai lasam sa fiarba pentru 2-3 minute. |
7
Facut
|
|
8
Facut
|