Ingrediente
-
5-6 buc Ardei grasmedii
-
200 gr Orez
-
400 gr Ciuperci champinion
-
1 buc Morcovmare
-
1 buc Ceapamare
-
50-70 ml Ulei de floarea soareluisau de masline
-
1 lingurita Sare
-
0,25 lingurita Piper negru macinatoptional
-
1 legatura Patrunjel proaspatmica
-
1 buc Frunze de dafin
Mod de preparare
Orezul il folosesc des in alimentatie, aceasta este reteta pe care o pregatesc pentru familia mea, nu doar in zilele de post. Este foarte gustoasa si arata, as putea spune eu, chiar foarte bine si pe o masa festiva.
(Visited 251 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|
Punem in fiecare ardei cate 1-2 linguri de apa fierbinte, le punem capacelul si apoi turnam apa pina la jumatatea ardeilor, sa nu-i cuprinda. Adaugam frunza de dafin si cand incepe sa fiarba apa, dati focul mai incet si lasati sa se gateasca pentru 35-40 de minute, sau pana vezi ca orezul s-a fiert. |
12
Facut
|