Ingrediente
-
800-900 gr Faina alba calitate superioara
-
100 gr Unt
-
200 gr Zahar
-
3 buc + 1 buc Oua+1 ou pentru uns
-
400 ml Lapte de vaca
-
25 gr Drojdie proaspata
-
0,5 lingurita Sare
-
1 buc Esenta de vanilie
-
70-100 gr Stafide
Mod de preparare
Sunt cele mai pufoase si cele mai gustoase chifle pe care le-am mancat vreodata. Sunt bune pentru micul dejun cu o cana de ceai, cafea, sau lapte. Si pentru ca a inceput scoala si cred ca fiecare mama se gandeste la sanatatea copiilor sai, va pot spune ca pe langa fructele proaspete aceste chifle sunt numai bune pentru punga cu mancare a micilor strengari, copiii mei pur si simplu le adora. Din cantitatea aceasta de ingrediente am facut 12 chifle mari si frumoase, stafidele le puteti inlocui cu alte fructe uscate, dupa placul fiecaruia. Nu se prepara greu si intr-adevar sunt foarte gustoase 🙂 .
(Visited 4.068 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|
|
12
Facut
|
|
13
Facut
|
|
14
Facut
|
|
15
Facut
|
|
16
Facut
|
|
17
Facut
|
|
18
Facut
|