Ingrediente
-
150 gr Faina integrala de secara
-
2-3 buc Meremedii
-
100 gr Untmoale, la temperatura camerei
-
150 gr Zahar
-
1 lingura Zahar pudraoptional
-
3 buc Oua
-
1 lingurita Praf de copt
-
1-2 lingurite Scortisoara
Mod de preparare
Astazi vom pregati o prajitura deosebita cu mere, zic si eu „deosebita”, fiindca in loc de faina alba vom folosi faina integrala de secara. Dupa parerea mea, mult mai sanatoasa si mult mai gustoasa, iar daca inlocuiti zaharul alb cu cel brun o sa fie si mai bine.
(Visited 1.983 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
Trecem aluatul intr-o tava rotunda in care vom pune o hartie de copt (tava mea are 24 cm) si vom unge putin peretii cu unt, nivelam un pic aluatul cu o spatula. Apoi aranjam feliile de mere, le adancim un pic in aluat, deasupra dam cu scortisoara. Dam tava la cuptor pentru 35-40 de minute la temperatura de 180 grade °C. |
6
Facut
|
|
7
Facut
|