Ingrediente
-
2 pahare Crupe din grau dur Arnaut
-
6 pahare Apa
-
0, 5 lingurita Saredupa gust
Mod de preparare
Crupa de grau este sanatoasa, hranitoare si foarte gustoasa. La o cantitate de crupa adaugi trei cantitati de apa, eu am facut din cantitate dubla de ingrediente… familie mare, mancare mai multa 😉 Cand este gata terciul, poti adauga in el unt, magiun, miere, nuci, fructe uscate… dupa preferinta fiecaruia. Eu am optat pe varianta simpla, doar cu apa.
(Visited 16.097 times, 16 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
Lasam terciul sa fiarba la foc mic pentru 35-40 de minute, periodic amestecam usor. Ai grija la capac ... acest terci are tendinta de a fugi din ceaun :) |
5
Facut
|
|
6
Facut
|