Ingrediente
-
400 gr Faina alba
-
70 gr Zahar
-
150 ml Lapte de vaca
-
1 buc Oua
-
6 gr Drojdie uscata1 plic
-
0,5 lingurita Sare
-
20 ml Ulei fara miros
-
100-150 gr Untmoale, la temperatura camerei
Mod de preparare
Cruffins… o combinatie perfecta dintre briose si croissants. Aceasta este reteta mea de Cruffins, niste briose foarte gustoase si aratoase, cu o aroma placuta si fina de unt. Dupa parerea mea, aceste briose sunt foarte gustoase atunci cand sunt calde, decat atunci cand se racesc… deci, cum le-ai pregatit, fuga ii strangi pe toti la un ceai 😉 Eu m-am folosit de un mixer pentru aluat, dar se poate framanta cu mainile, foarte usor.
(Visited 493 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|
|
12
Facut
|
|
13
Facut
|
|
14
Facut
|
|
15
Facut
|
|
16
Facut
|
|
17
Facut
|
|
18
Facut
|
|
19
Facut
|
|
20
Facut
|
|
21
Facut
|
|
22
Facut
|