Ingrediente
-
12 felii Bacon
-
2 buc Piept de pui
-
3-4 linguri Sos Pesto
-
100-150 gr Parmezan ras
-
0,5 lingurita Sare
Mod de preparare
Va propun astazi o mancare demna de masa dumneavoastra de sarbatoare si nu numai… drept fiind faptul ca se prepara destul de repede si usor o puteti pregati chiar si petru o cina linistita in familie, sau una romantica 😉 Eu am pregatit-o pentru prima data la o „Masa de Revelion” si vreau sa va spun ca a avut un succes enorm. Sosul Pesto il puteti procura din comert, dar nu se compara cu cel proaspat pregatit acasa… eu il fac in cantitati mai mari si il congelez, asa il am mereu la indemana. Pieptul de pui pregatit astfel este foarte suculent, cu un gust si o aroma placuta de la busuioc si bacon.
Pasi de urmat
1
Facut
|
Spalam pieptul de pui, il impartim in 2 jumatati si nu uitati sa scoateti atent osul ce le uneste. Aranjam 6 felii de bacon una langa alta pe un fundisor, punem o bucata de carne la un capat... un pic deasupra feliilor de bacon. Cu un cutit facem un buzunar in carne, saram un pic si optional puteti sa piparati un pic. |
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|