0 0
Piept de pui in crusta de bacon

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

12 felii Bacon
2 buc Piept de pui
3-4 linguri Sos Pesto
100-150 gr Parmezan ras
0,5 lingurita Sare

Piept de pui in crusta de bacon

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Va propun astazi o mancare demna de masa dumneavoastra de sarbatoare si nu numai… drept fiind faptul ca se prepara destul de repede si usor o puteti pregati chiar si petru o cina linistita in familie, sau una romantica 😉 Eu am pregatit-o pentru prima data la o „Masa de Revelion” si vreau sa va spun ca a avut un succes enorm. Sosul Pesto il puteti procura din comert, dar nu se compara cu cel proaspat pregatit acasa… eu il fac in cantitati mai mari si il congelez, asa il am mereu la indemana. Pieptul de pui pregatit astfel este foarte suculent, cu un gust si o aroma placuta de la busuioc si bacon.

(Visited 365 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Spalam pieptul de pui, il impartim in 2 jumatati si nu uitati sa scoateti atent osul ce le uneste. Aranjam 6 felii de bacon una langa alta pe un fundisor, punem o bucata de carne la un capat... un pic deasupra feliilor de bacon. Cu un cutit facem un buzunar in carne, saram un pic si optional puteti sa piparati un pic.

2
Facut

Si-l umplem cu sos pesto din busuioc.

3
Facut

Deasupra punem parmezan dat prin razatoarea cea mica, atat cat sa-l acopere bine.

4
Facut

Apoi invelim carnea cu feliile de bacon, incat cealalta parte sa ajunga iarasi dedesubt.

5
Facut

Apoi trecem tot intr-o tava unsa cu un pic de ulei, procedam astfel si cu cealalta jumatate de carne. Dam tava in cuptorul preincalzit la temperatura de 180-200°C pentru 30-35 minute, daca se rumeneste prea tare... pune deasupra o folie de aluminiu.

6
Facut

Se serveste cald alaturi de un pahar cu vin rosu, sau alb :)
Pofta Buna!

Adelina

anterior
Chiftelute cu dovlecei si cartofi
urmator
Budinca de dovlecei
anterior
Chiftelute cu dovlecei si cartofi
urmator
Budinca de dovlecei

Adauga comentariu