0 0
Piept de pui in crusta de bacon

Distribuie-l pe rețeaua ta de socializare:

Sau puteți pur și simplu să copiați și să distribuiți această adresă URL

Ingrediente

12 felii Bacon
2 buc Piept de pui
3-4 linguri Sos Pesto
100-150 gr Parmezan ras
0,5 lingurita Sare

Piept de pui in crusta de bacon

Ingrediente

Mod de preparare

Distribuie

Va propun astazi o mancare demna de masa dumneavoastra de sarbatoare si nu numai… drept fiind faptul ca se prepara destul de repede si usor o puteti pregati chiar si petru o cina linistita in familie, sau una romantica 😉 Eu am pregatit-o pentru prima data la o „Masa de Revelion” si vreau sa va spun ca a avut un succes enorm. Sosul Pesto il puteti procura din comert, dar nu se compara cu cel proaspat pregatit acasa… eu il fac in cantitati mai mari si il congelez, asa il am mereu la indemana. Pieptul de pui pregatit astfel este foarte suculent, cu un gust si o aroma placuta de la busuioc si bacon.

Vizitat de 374 ori in total, și 1 vizite astăzi

Pași de urmat

1
Făcut

Spalam pieptul de pui, il impartim in 2 jumatati si nu uitati sa scoateti atent osul ce le uneste. Aranjam 6 felii de bacon una langa alta pe un fundisor, punem o bucata de carne la un capat... un pic deasupra feliilor de bacon. Cu un cutit facem un buzunar in carne, saram un pic si optional puteti sa piparati un pic.

2
Făcut

Si-l umplem cu sos pesto din busuioc.

3
Făcut

Deasupra punem parmezan dat prin razatoarea cea mica, atat cat sa-l acopere bine.

4
Făcut

Apoi invelim carnea cu feliile de bacon, incat cealalta parte sa ajunga iarasi dedesubt.

5
Făcut

Apoi trecem tot intr-o tava unsa cu un pic de ulei, procedam astfel si cu cealalta jumatate de carne. Dam tava in cuptorul preincalzit la temperatura de 180-200°C pentru 30-35 minute, daca se rumeneste prea tare... pune deasupra o folie de aluminiu.

6
Făcut

Se serveste cald alaturi de un pahar cu vin rosu, sau alb :)
Pofta Buna!

anterior
Chiftelute cu dovlecei si cartofi
urmator
Budinca de dovlecei

Adaugă comentariul tău