0 0
Sos Pesto Genovese

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

50 gr Busuioc proaspat
150 ml Ulei de masline
6 linguri Parmezan ras
2 linguri Pecorino romano optional
2 linguri Seminte de pin
2 catei Usturoi
0,5 lingurita Sare dupa gust

Sos Pesto Genovese

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Anul acesta am crescut busuoic in ghiveci, am zis sa-l am acasa ca sa nu pierd timpul pe la piata 🙂 si numai l-am vazut crescut frumos am hotarit sa fac acest sos delicios. Cumparam des borcanase cu sos pesto gata pregatit, dar nu se compara cu acesta facut de mine, cu o aroma si un gust fin si rafinat. Daca faceti o cantitate mai mare de sos il puteti pastra la frigider pentru cateva zile, sau sa il congelati. Il folositi la ce doriti: paste, salaturi, sau simplu pe paine.

(Visited 157 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Alegeti busuioc tanar si proaspat.

2
Facut

Il spalati bine si il puneti intr-un robot de bucatarie sau blender.

3
Facut

Dati prin razatoare branza pecorino romano si parmezanul si il adaugati la busuioc.

4
Facut

Apoi adaugam semintele de pin, usturoiul si uleiul de de masline.

5
Facut

Blendati bine toate ingredientele pina devin o pasta fina si omogena.

6
Facut

Sarati dupa gust, dar atent caci branza e si ea sarata. Adaugati un pic de ulei daca doriti un sos mai lichid, depinte la ce doriti sa-l folositi.
Pofta Buna!

Adelina

anterior
Placinte din aluat in foi la cuptor
urmator
Salata de rosii cu castraveti
anterior
Placinte din aluat in foi la cuptor
urmator
Salata de rosii cu castraveti

Adauga comentariu