Ingrediente
-
50 gr Busuioc proaspat
-
150 ml Ulei de masline
-
6 linguri Parmezan ras
-
2 linguri Pecorino romanooptional
-
2 linguri Seminte de pin
-
2 catei Usturoi
-
0,5 lingurita Saredupa gust
Mod de preparare
Anul acesta am crescut busuoic in ghiveci, am zis sa-l am acasa ca sa nu pierd timpul pe la piata 🙂 si numai l-am vazut crescut frumos am hotarit sa fac acest sos delicios. Cumparam des borcanase cu sos pesto gata pregatit, dar nu se compara cu acesta facut de mine, cu o aroma si un gust fin si rafinat. Daca faceti o cantitate mai mare de sos il puteti pastra la frigider pentru cateva zile, sau sa il congelati. Il folositi la ce doriti: paste, salaturi, sau simplu pe paine.
(Visited 157 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|