0 0
Sos Pesto Genovese

Distribuie-l pe rețeaua ta de socializare:

Sau puteți pur și simplu să copiați și să distribuiți această adresă URL

Ingrediente

50 gr Busuioc proaspat
150 ml Ulei de masline
6 linguri Parmezan ras
2 linguri Pecorino romano optional
2 linguri Seminte de pin
2 catei Usturoi
0,5 lingurita Sare dupa gust

Sos Pesto Genovese

Ingrediente

Mod de preparare

Distribuie

Anul acesta am crescut busuoic in ghiveci, am zis sa-l am acasa ca sa nu pierd timpul pe la piata 🙂 si numai l-am vazut crescut frumos am hotarit sa fac acest sos delicios. Cumparam des borcanase cu sos pesto gata pregatit, dar nu se compara cu acesta facut de mine, cu o aroma si un gust fin si rafinat. Daca faceti o cantitate mai mare de sos il puteti pastra la frigider pentru cateva zile, sau sa il congelati. Il folositi la ce doriti: paste, salaturi, sau simplu pe paine.

Vizitat de 169 ori in total, și 1 vizite astăzi

Pași de urmat

1
Făcut

Alegeti busuioc tanar si proaspat.

2
Făcut

Il spalati bine si il puneti intr-un robot de bucatarie sau blender.

3
Făcut

Dati prin razatoare branza pecorino romano si parmezanul si il adaugati la busuioc.

4
Făcut

Apoi adaugam semintele de pin, usturoiul si uleiul de de masline.

5
Făcut

Blendati bine toate ingredientele pina devin o pasta fina si omogena.

6
Făcut

Sarati dupa gust, dar atent caci branza e si ea sarata. Adaugati un pic de ulei daca doriti un sos mai lichid, depinte la ce doriti sa-l folositi.
Pofta Buna!

anterior
Placinte din aluat in foi la cuptor
urmator
Salata de rosii cu castraveti

Adaugă comentariul tău