Ingrediente
-
600 gr Dovlecei
-
100 ml Lapte de vaca
-
4-5 buc Oua
-
150 gr Cascaval
-
50 gr Mozzarella
-
3-4 catei Usturoi
-
10 gr Untsau 2-3 linguri ulei
-
1 legatura Marar verdemica
-
2-3 fire Ceapa verde
-
1 lingurita Sare
-
0,25 lingurita Piper negru macinat
Mod de preparare
O budinca suculenta si aromata, cu multe bucatele de dovlecei. Pentru aceasta reteta am folosit niste dovlecei fragezi si nu a fost necesar sa ii curat de coaja, dar daca totusi ii aveti mai „batrani”, atunci ii curatati neaparat. Mozzarella o poti inlocui cu cascaval clasic… mie pur si simplu imi place gustul si textura ei si cred ca se potriveste foarte bine in aceasta reteta.
(Visited 267 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|