Ingrediente
-
600 gr Dovlecei
-
100 ml Lapte de vaca
-
4-5 buc Ouă
-
150 gr Cascaval
-
50 gr Mozzarella
-
3-4 catei Usturoi
-
10 gr Untsau 2-3 linguri ulei
-
1 legatura Marar verdemica
-
2-3 fire Ceapa verde
-
1 lingurita Sare
-
0,25 lingurita Piper negru macinat
Mod de preparare
O budinca suculenta si aromata, cu multe bucatele de dovlecei. Pentru aceasta reteta am folosit niste dovlecei fragezi si nu a fost necesar sa ii curat de coaja, dar daca totusi ii aveti mai „batrani”, atunci ii curatati neaparat. Mozzarella o poti inlocui cu cascaval clasic… mie pur si simplu imi place gustul si textura ei si cred ca se potriveste foarte bine in aceasta reteta.
Vizitat de 268 ori in total, și 1 vizite astăzi
Pași de urmat
1
Făcut
|
|
2
Făcut
|
|
3
Făcut
|
|
4
Făcut
|
|
5
Făcut
|
|
6
Făcut
|
|
7
Făcut
|
|
8
Făcut
|
|
9
Făcut
|
|
10
Făcut
|
|
11
Făcut
|