Ingrediente
-
3 kg Dovlecei
-
12 catei Usturoi
-
4 grengute Marar uscat
-
8 buc Frunze de coacaze negre
-
1 legatura Patrunjel proaspat
-
12 boabe Ienibahar
-
4 buc Frunze de hrean
-
4 buc Frunze de dafin
-
2 l Apa
-
150 ml Otet de masade 9%
-
130 gr Zahar
-
100 gr Saresare fara iod
Mod de preparare
Astazi pregatim dovlecei marinati si va propun faimoasa reteta a familiei mele, sunt sigura ca nu ai gustat vreodata asa dovlecei marinati… crocanti, aromati si cu un gust dulce-acrisor. Ingredientele sunt pentru 4 borcane de 1 litru, mi-au ajuns 5-6 dovlecei fragezi, dar daca ii aveti cu coaja mai groasa… atunci ii curatati. Sunt gata de consum dupa 2-3 saptamani, dar se pastreaza foarte bine chiar tot sezonul de iarna. Incercati cu incredere si imi spuneti mai apoi in comentarii cum s-au primit 😉 .
(Visited 4.706 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|