Ingrediente
-
300 gr Cascaval
-
600-700 gr Piept de pui
-
4 buc Oua
-
1-2 buc Ceapa
-
2-3 linguri Ulei de floarea soarelui
-
3 linguri Smantana
-
1 lingurita Sare
-
0,25 lingurita Piper negru macinat
-
1 lingurita Verdeata uscata
Mod de preparare
„Rulada din piept de pui cu cascaval”- se pregateste foarte repede si usor. O puteti servi ca aperitiv la mesele de sarbatoare, dar nu numai… este perfecta chiar si pentru pachetul de mancare al sotului la serviciu, sau al copiilor la scoala. Este buna calda cat si rece… suculenta si foarte aromata. La prepararea ei am folosit verdeata uscata, dupa parerea mea este mult mai potrivita in aceasta rulada,o gasiti usor in toate magazinele… o combinatie de marar, patrunjel si ceapa verde. Daca sunteti incepatori in bucatarie atunci va propun sa pregatiti din timp toate ingredientele si anume… mai intai umplutura si apoi blatul pentru rulada. Blatul se coace foarte repede si umplutura se pune imediat dupa ce il scoatem de la rola. Dar daca ai pregatite toate ingredientele, adica… carnea deja tocata, ceapa decojita si taiata marunt, atunci dam startul si urmezi pasii de mai jos 😉 .
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|
|
12
Facut
|
|
13
Facut
|
|
14
Facut
|
2 comentarii Ascunde comentariile
Ce cantități se folosesc?
Cantitatea ingredientelor este la toate retetele… apasa langa Ingrediente pe semnul +