Ingrediente
-
1 kg Carne de porc
-
200-300 gr Fistic
-
300 gr Cascaval
-
1 lingurita Sare
-
0,25 lingurita Piper negru macinat
-
50-70 ml Ulei de floarea soarelui
Mod de preparare
Si iata inca o rulada foarte festiva din carne de porc. O rulada frageda si suculenta, cu o nuanta interesanta si crocanta de la fistic. Alegeti cascaval care se topeste bine, eu am folosit „fontina”. Nu se pregateste greu, sunt sigura ca o sa va placa la toti 🙂 .
(Visited 392 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|
|
12
Facut
|
|
13
Facut
|