0 0
Rulada din cane de porc cu fistic

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

1 kg Carne de porc
200-300 gr Fistic
300 gr Cascaval
1 lingurita Sare
0,25 lingurita Piper negru macinat
50-70 ml Ulei de floarea soarelui

Rulada din cane de porc cu fistic

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Si iata inca o rulada foarte festiva din carne de porc. O rulada frageda si suculenta, cu o nuanta interesanta si crocanta de la fistic. Alegeti cascaval care se topeste bine, eu am folosit „fontina”. Nu se pregateste greu, sunt sigura ca o sa va placa la toti 🙂 .

(Visited 392 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Cascavalul il taiem cubulete.

2
Facut

Spalam fisticul.

3
Facut

Bucata de cane o taiem, desfacem ca pe o carte, saram si piparam.

4
Facut

Punem deasupra cascavalul si fisticul intr-un strat uniform.

5
Facut

Rulam strans carnea.

6
Facut

Si o legam cu ata de bucatarie.

7
Facut

Rumenim carnea intr-o tigaie cu un pic de ulei de floarea soarelui.

8
Facut

Pe toate partile.

9
Facut

Apoi o transferam intr-o tava pentru copt, deasupra optional puteti sa presarati niste ierburi aromatice. Astupam tava cu capac, sau cu o folie de aluminiu si o dam in cuptorul preincalzit pentru 50-60 de minute la temperatura de 200°C.

10
Facut

Dupa acest timp, scoatem folia de aluminiu si lasam sa se rumeneasca bine carnea, aproximativ pentru inca 15 -20 de minute, stropind-o din cand in cand cu sosul lasat de ea.

11
Facut

O scoatem de la rola si o lasam sa se raceasca un pic.

12
Facut

Apoi o transferam pe un fund de lemn, ii scoatem atele si o taiem felii.

13
Facut

Infrumusetam cu verdeata si legume.
Pofta Buna!

Adelina

anterior
Friptura de porc impanata cu usturoi
urmator
Ardei grasi cu sos de rosii
anterior
Friptura de porc impanata cu usturoi
urmator
Ardei grasi cu sos de rosii

Adauga comentariu

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here