Ingrediente
-
1-1,5 kg Carne de porcmuschi
-
10-15 catei Usturoi
-
1 lingura Sare
-
0,5-1 lingurita Piper negru macinat
-
1 lingura Maioneza
-
1 lingura Mustar
-
1 lingurita Boia de ardei dulce
Mod de preparare
Imi place foarte mult aceasta friptura de porc impanata cu usturoi. Este o reteta ce o fac foarte des, carnea pregatita astfel este moale si aromata. O puteti servi cu ce doriti dumneavoastra: cartofi, paste, orez, legume fierte, sau coapte la cuptor, salata… se combina cu orice si la sigur ca nu o sa va strice masa de sarbatoare 🙂 , dar din contra… este foarte aratoasa si gustoasa.
(Visited 748 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|