Ingrediente
-
1 pahar Faina albade 250 ml
-
1 pahar Zahar
-
1 pahar Nucialune de padure, nuci si seminte preferate
-
1 pahar Fructe uscatestafide, caise, prune, merisoare...
-
2 buc Oua
-
1 lingurita Praf de copt
-
0,25 lingurita Sare
Mod de preparare
Demult planificam sa va prezint aceasta reteta de biscuiti taiati la tava. Sunt niste biscuiti de origine poloneza, ce se pregatesc traditional de Paste, adica la sarbatorile Pascale. Pe cat sunt de gustosi, atat sunt si sanatosi… folositi fructele si nucusoarele dumneavoastra preferate. Eu am folosit stafide, curmale taiate, merisoare si nuci. Nu se pregatesc greu si, as spune eu, ca ingredientele sunt destul de accesibile. Ii puteti servi cu o cana de lapte, cafea sau ceai… sunt sigura ca o sa va placa 😉
(Visited 382 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|