Ingrediente
-
500 gr Ciuperci champinion
-
500-700 gr Piept de pui1 buc
-
300-400 ml Apa
-
400 gr Smantana
-
2 linguri Faina
-
50 ml Ulei de floarea soarelui
-
1 lingurita Sare
-
0,25 lingurita Piper negru macinat
-
1 legatura Marar verdemica, sau patrunjel
Mod de preparare
Astazi am hotarat sa gatesc „Ciulama de pui cu ciuperci”, o mancare gustoasa ce se prepara repede si foarte usor. Ingredientele se combina perfect intre ele: pui, ciuperci si smantana… ce poate fi mai delicios? Copiii mei iubesc sa o manance cu terci din malai, dar merge perfect si cu terci de orez, fiecare cu ce prefera.
(Visited 3.341 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|