4 0
Ardei umpluti cu orez si carne

Distribuie-l pe rețeaua ta de socializare:

Sau puteți pur și simplu să copiați și să distribuiți această adresă URL

Ingrediente

10-15 buc Ardei gras
2 buc Ceapa
2buc Morcov
200 gr Orez
500-600 gr Carne de porc
3 linguri Sos de rosii mari
1 legatura Patrunjel proaspat mica, optional
100-150 ml Ulei de floarea soarelui
0,5 lingurita Piper negru macinat
2 lingurite Sare dupa gust
1-2 buc Frunze de dafin

Ardei umpluti cu orez si carne

Ingrediente

Mod de preparare

Distribuie

Am postat mai demult reteta de ardei umpluti cu orez, azi va propun sa incercati, impreuna cu mine, reteta aceasta de ardei umpluti cu orez si carne. Eu am folosit carne de porc, voi puteti sa folositi dupa placul vostru. Pasii de urmat sunt cam aceeasi, doar ca adaugam carnea, sosul de rosii si patrunjelul taiat marunt. Cei de la masa dumneavoastra vor aprecia aceasta mancare gustoasa.

Vizitat de 33.681 ori in total, și 1 vizite astăzi

Pași de urmat

1
Făcut

Pregatim umplutura, decojim ceapa si morcovul. Ceapa o taiem marunt iar morcovul il dam prin razatoarea mare. Turnam uleiul in tigaie, il incalzim si adaugam ceapa, o calim putin.

2
Făcut

Apoi adaugam morcovul, amestecam si lasam, 2-3 minute, sa se prajeasca impreuna.

3
Făcut

Taiem carnea de porc cubulete mici si o adaugam in tigaie, amestecam totul si lasam la foc pentru 7-10 minute.

4
Făcut

Apoi adaugam sosul de rosii, sau o lingura de tomat de rosii. Amestecam si lasam sa se gateasca pentru 2-3 minute la foc mediu.

5
Făcut

Spalam orezul in cateva ape si il adaugam si pe el in tigaie, amestecam totul, adaugam 150-200 ml de apa fiarta si lasam pina ce absoarbe totul orezul. Saram si piparam dupa gust.

6
Făcut

Taiem marunt patrunjelul si il adaugam in tigaie, amestecam, oprim focul si lasam sa se raceasca un pic.

7
Făcut

Spalam ardeii si le scoatem cotorul.

8
Făcut

Dupa ce s-a racit un pic umplutura, umplem ardeii si-i aranjam unul linga altul in ceaun.

9
Făcut

Adaugam apa fiarta, putin sarata in asa fel incat ardeii sa nu fie acoperiti. Punem si frunza de dafin si lasam la fiert pentru 30-35 minute la foc mic, acoperiti cu un capac.

10
Făcut

Dupa acest timp, sunt deja gata, o sa observati ca o sa lase mai multa apa.

11
Făcut

Serviti ardeii umpluti cu smantana, sau cu un pic de iaurt.
Pofta Buna!

Cum fierbem hrisca
anterior
Cum fierbem hrisca
Rosii cherry pentru iarna la congelator
urmator
Rosii cherry pentru iarna la congelator

Adaugă comentariul tău