4 0
Ardei umpluti cu orez si carne

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

10-15 buc Ardei gras
2 buc Ceapa
2buc Morcov
200 gr Orez
500-600 gr Carne de porc
3 linguri Sos de rosii mari
1 legatura Patrunjel proaspat mica, optional
100-150 ml Ulei de floarea soarelui
0,5 lingurita Piper negru macinat
2 lingurite Sare dupa gust
1-2 buc Frunze de dafin

Ardei umpluti cu orez si carne

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Am postat mai demult reteta de ardei umpluti cu orez, azi va propun sa incercati, impreuna cu mine, reteta aceasta de ardei umpluti cu orez si carne. Eu am folosit carne de porc, voi puteti sa folositi dupa placul vostru. Pasii de urmat sunt cam aceeasi, doar ca adaugam carnea, sosul de rosii si patrunjelul taiat marunt. Cei de la masa dumneavoastra vor aprecia aceasta mancare gustoasa.

(Visited 33.239 times, 2 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Pregatim umplutura, decojim ceapa si morcovul. Ceapa o taiem marunt iar morcovul il dam prin razatoarea mare. Turnam uleiul in tigaie, il incalzim si adaugam ceapa, o calim putin.

2
Facut

Apoi adaugam morcovul, amestecam si lasam, 2-3 minute, sa se prajeasca impreuna.

3
Facut

Taiem carnea de porc cubulete mici si o adaugam in tigaie, amestecam totul si lasam la foc pentru 7-10 minute.

4
Facut

Apoi adaugam sosul de rosii, sau o lingura de tomat de rosii. Amestecam si lasam sa se gateasca pentru 2-3 minute la foc mediu.

5
Facut

Spalam orezul in cateva ape si il adaugam si pe el in tigaie, amestecam totul, adaugam 150-200 ml de apa fiarta si lasam pina ce absoarbe totul orezul. Saram si piparam dupa gust.

6
Facut

Taiem marunt patrunjelul si il adaugam in tigaie, amestecam, oprim focul si lasam sa se raceasca un pic.

7
Facut

Spalam ardeii si le scoatem cotorul.

8
Facut

Dupa ce s-a racit un pic umplutura, umplem ardeii si-i aranjam unul linga altul in ceaun.

9
Facut

Adaugam apa fiarta, putin sarata in asa fel incat ardeii sa nu fie acoperiti. Punem si frunza de dafin si lasam la fiert pentru 30-35 minute la foc mic, acoperiti cu un capac.

10
Facut

Dupa acest timp, sunt deja gata, o sa observati ca o sa lase mai multa apa.

11
Facut

Serviti ardeii umpluti cu smantana, sau cu un pic de iaurt.
Pofta Buna!

Adelina

Cum fierbem hrisca
anterior
Cum fierbem hrisca
Rosii cherry pentru iarna la congelator
urmator
Rosii cherry pentru iarna la congelator
Cum fierbem hrisca
anterior
Cum fierbem hrisca
Rosii cherry pentru iarna la congelator
urmator
Rosii cherry pentru iarna la congelator

Adauga comentariu