Ingrediente
-
4-5 buc Vinetemari
-
1-2 buc Ceapamari
-
50-70 ml Ulei de floarea soarelui
-
0,5-1 lingurita Saredupa gust
-
0,25 lingurita Piper negru macinat
Mod de preparare
Cea mai simpla tocanita de vinete coapte! O mancare des intalnita in familia mea si de ce zic ca e simpla?… Fiindca e pregatita din putine ingrediente si foarte repede. Cel mai des ma folosesc de metoda mea de coacere a vinetelor, dar in pasi am descris-o pe cea mai rapida 🙂 . Daca va place usturoiul, puteti sa adaugati 1-2 catei zdrobiti bine aproape spre final. E buna atat calda cat si rece, v-as recomanda sa le serviti cu niste crutoane aromate… senzational 😉
Pasi de urmat
1
Facut
|
Deci, cea mai simpla metoda de a coace vinetele... spalam bine vinetele, le intepam cu o scobitoare, sau cu un cutit si le punem pe o tava, dupa care le dam in cuptor pentru 30-40 de minute la temperatura 200-220°C, sau pana sunt moi. Dupa ce s-a copt vanata, o lasam un pic sa se raceasca si o decojim, apoi o punem pentru 30 de minute sa lase sucul sau amar. |
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|