0 0
Placinte cu aluat foietaj de casa

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

1 buc Aluat foietaj vezi reteta din link
1 kg Branza de vaci
3 buc Oua
1 legatura Ceapa verde
1 lingurita Sare

Placinte cu aluat foietaj de casa

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Zilele trecute v-am prezentat o reteta de aluat foietaj de casa foarte interesanta si anume o reteta super de rapida. Azi am pregatit cu acest aluat niste placintele delicioase, reteta mi-a sugerat-o o colega de serviciu. Cantitatea de ingrediente pentru aluat si metoda de pregatire a aluatului o vezi in linkul de la „Aluat foietaj de casa”. Placintelele sunt foarte gustoase, unplutura o poti varia… cu varza, cartofi, dovleac… dupa cum preferati.

(Visited 2.130 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Pregatim aluatul dupa reteta de "Aluat foietaj de casa" .

2
Facut

Spalam legatura de ceapa si o taiem marunt. Intr-un vas punem branza, ouale si ceapa taiata. Saram si amestecam totul bine.

3
Facut

Taiem bucatele din rulada de aluat, cam de 1,5 cm grosime. Puneti pe masa de lucru faina si le dati fiecarei bucati de aluat o forma rotunda, cu ajutorul unui facalet. Trebuie sa fie cam de 2 mm grosime.

4
Facut

Luam cate putin din umplutura de branza si punem in mijlocul turtei de aluat.

5
Facut

Strangem la mijloc doua capete.

6
Facut

Apoi celelalte capete le ducem la mijloc.

7
Facut

Apoi lipiti toate colturile, astfel formand placintica.

8
Facut

Facem astfel toate placintele pe care le punem intr-o tava, in care am asternut o foaie de copt. Le puneti la copt in cuptorul preincalzit si le coacem la foc mediu pana se rumenesc frumos.

9
Facut

Apoi le scoatem din cuptor si le lasam un pic sa se raceasca. Dupa care, le servim cu mare placere.
Pofta Buna!

Adelina

anterior
Aluat foietaj de casa
urmator
Paste cu sos de rosii si ton
anterior
Aluat foietaj de casa
urmator
Paste cu sos de rosii si ton

Adauga comentariu