Ingrediente
-
1 pahar Fulgi de ovaz
-
2 pahare Apa
-
0,25 lingurita Sare
Mod de preparare
Ovazul este cereala bogata in vitamine, minerale, proteine si atioxidanti atat de importanti pentru buna functionare a organismului nostru. Fulgii de ovaz sunt ideali pentru micul dejun, fiindca sunt hranitori si cresc senzatia de satietate. Daca nu ati facut-o pana acum… atunci va zic eu… e timpul sa introduceti aceasta cereala in meniul dumneavoastra alimentar! Aceasta reteta de terci este una dintre variantele cele mai simple de a pregati fulgii de ovaz… sigur, puteti experimenta prin a adauga miere, nuci sau diferite semincioare… dupa preferinta fiecaruia.
Vizitat de 480 ori in total, și 1 vizite astăzi
Pași de urmat
1
Făcut
|
|
2
Făcut
|
|
3
Făcut
|
|
4
Făcut
|
|
5
Făcut
|