0 0
Biscuiti cu arahide

Distribuie-l pe rețeaua ta de socializare:

Sau puteți pur și simplu să copiați și să distribuiți această adresă URL

Ingrediente

150 gr Arahide
150 gr Faina alba
100 gr Unt
1 buc Ouă
1 lingurita Praf de copt
1 buc Esenta de vanilie

Biscuiti cu arahide

Ingrediente

Mod de preparare

Distribuie

Astazi vom pregati niste fursecuri pur si simplu deosebiti, cu arahide. Atat de gustosi si din foarte putine ingrediente… moi in interior si crocanti la exterior. Chiar si un incepator in bucatarie ar putea foarte usor sa ii pregateasca.

Vizitat de 640 ori in total, și 1 vizite astăzi

Pași de urmat

1
Făcut

Alegeti niste arahide simple, fara coaja. Se vand practic in toate magazinele, ale mele au trebuit decojite... am avut un pic mai mult de lucru :)

2
Făcut

Untul moale, la temperatura camerei, il puneti intr-un bol mai mare. Deasupra punem zaharul si amestecam bine totul impreuna.

3
Făcut

Trebuie sa obtinem o masa fina si cremoasa.

4
Făcut

Apoi adaugam oul si iarasi amestecam bine.

5
Făcut

Praful de copt il incorporam in faina.

6
Făcut

Si adaugam apoi in vasul nostru.

7
Făcut

Amestecam bine pana devine o masa omogena. Aluatul este foarte lipicios si la momentul dat este greu de lucrat cu el. Deci, punem deasupra vasului o folie alimentara si dam aluatul la rece pentru 30-40 de minute.

8
Făcut

Intre timp ne ocupam de arahide, pe care trebuie sa le maruntim, dar nu foarte tare.

9
Făcut

Dupa ce a stat la rece aluatul, luam cu o lingura putin din el si formam bilute cam de marimea unei nuci.

10
Făcut

Fiecare biluta o trecem prin arahide.

11
Făcut

Si apoi o punem pe o tava in care am asternut o hartie pentru copt.

12
Făcut

Udam un pic mainile cu apa si aplatizam fiecare biluta, nu foarte tare.

13
Făcut

Dati tava la cuptor pentru 11-15 minute la temperatura de 180-190°C, pana se rumenesc un pic.

14
Făcut

Apoi le scoatem de la rola si le lasam sa se raceasca.

15
Făcut

Asa arata in interior.

16
Făcut

Pofta Buna!

anterior
Salata de dovlecei si legume marinate
urmator
Ciuperci in tigaie

Adaugă comentariul tău