Ingrediente
-
2 buc Varza murata
-
400-450 gr Orezrotund
-
2 buc Ceapamari
-
3 buc Morcov
-
500 gr Carne de pui
-
2-3 linguri Sos de rosii
-
100-150 ml Ulei de floarea soarelui
-
0,5 lingura Saredupa gust
-
0,5 lingurita Piper negru macinat
-
1-2 buc Frunze de dafin
Mod de preparare
Aceste sarmale le facem mai des in perioada rece a anului, atunci cand varza e deja murata. Au un gust specific, acrisor. Pe parcurs o sa postez si alte retete de sarmale la fel interesante si gustoase.
(Visited 252 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|
|
12
Facut
|
|
13
Facut
|