Ingrediente
-
2 buc Sfecla rosie
-
1-2 buc Ceapa
-
1 buc Morcovmare
-
3-4 buc Cartofimari
-
500 gr Varza
-
3-4 linguri Sos de rosiisau pasta de tomate 1-2 linguri
-
1 lingura Sare
-
0,25 lingurita Piper negru macinat
-
1 buc Frunze de dafin
-
2-3 fire Ceapa verde
-
1 legatura Patrunjel proaspatmica
-
2-3 fire Marar verdeoptional
-
2-3 fire Leusteanoptional
-
0,5 buc Lamaiesau bors acru 300-400 ml
Mod de preparare
Va prezint cea mai simpla reteta de ciorba (bors) cu varza si sfecla rosie, este foarte gustoasa si vitaminoasa. La mine in familie este foarte apreciata. Deasemenea o prepar des in zilele de post, atunci nu mai adaug smantana 🙂 . Inca ceva! Am acrit ciorba cu suc de lamaie, dar merge foarte bine si cu bors acru.
(Visited 22.086 times, 3 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|
|
12
Facut
|
|
13
Facut
|
|
14
Facut
|
|
15
Facut
|
|
16
Facut
|
|
17
Facut
|
|
18
Facut
|