0 0
Bruschete caprese

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

1 buc Paine bagheta
2-3 buc Rosii
100-150 gr Mozzarella
2-3 crengute Busuioc proaspat
0,5 lingurita Busuioc uscat optional
2-3 linguri Ulei de masline
0,25 lingurita Sare

Bruschete caprese

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Va prezint niste bruschete cu rosii si mozzarella foarte gustoase, „Bruschete caprese”- repede si usor de realizat!

(Visited 509 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Taiem felii painea.

2
Facut

Spalam bine rosiile si le taiem felii nu prea mari, mozzarella o taiem la fel felii cam de grosimea rosiilor, spalam busuiocul.

3
Facut

Apoi stropim feliile de paine cu putin ulei de masline si aranjam cate o felie de rosie si mozzarella deasupra, printre ele punem cate o frunzulita de busuioc, optional mai presurati deasupra putin busuioc uscat, un pic de sare si stropiti cu un pic de ulei de masline.

4
Facut

Le aranjam intr-o tava asternuta cu o foaie de copt si le dam la rola pentru 10-15 minute, la temperatura de 180-200 °C , pina se topeste un pic mozzarella. Apoi se poate de servit.
Pofta Buna!

Adelina

Ciorba cu varza si sfecla rosie
anterior
Ciorba cu varza si sfecla rosie
Lasagna Bolognese cu ciuperci
urmator
Lasagna Bolognese cu ciuperci
Ciorba cu varza si sfecla rosie
anterior
Ciorba cu varza si sfecla rosie
Lasagna Bolognese cu ciuperci
urmator
Lasagna Bolognese cu ciuperci

Adauga comentariu