Ingrediente
-
700-800 gr Somon
-
80 gr Unttopit
-
2-3 crengute Rozmarin
-
1 legatura Marar verdemica
-
7-8 catei Usturoi
-
1 buc Lamaie1 lingurita de suc
-
1 lingurita Sare
-
0,5 lingurita Piper negru macinat
Mod de preparare
Se apropie sarbatorile si multe gospodine au inceput deja sa faca mici planuri de pregatire a bucatelor pentru masa festiva. Fie ca sunt bucate traditionale, fie ca sunt internationale… fiecare cu ce au mai bun sau ce se primeste mai bine. Vreau si eu sa va propun ceva gustos si deosebit „Somon in sos de unt si usturoi”. Imi place mult somonul si anume, astfel pregatit il putem servi cu mamaliga, legume la gratar, paste, etc. Plus la toate, nu necesita mult efort si migaleala in gatire.
(Visited 417 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|