Ingrediente
-
150-200 gr Spanac verde la legatura
-
400 gr Naut fiert
-
1-2 buc Ceapamedii, sau una mare
-
5-6 linguri Sos de rosii
-
2-3 catei Usturoi
-
2-3 linguri Ulei de floarea soarelui
-
1 lingurita Sare
-
0,25 lingurita Piper negru macinat
Mod de preparare
O mancarica satioasa si foarte sanatoasa, numai buna pentru zilele de post si nu numai. Eu am folosit naut fiert dupa metoda mea, dar puteti folosi si la conserva. Acum cu sosul de rosii: de obicei folosesc sos de rosii pregatit de mine acasa, dar astazi am fost foarte curioasa sa vad cum arata rosiile cubulete din conservele cumparate de la magazin… destul de bine 🙂 si am facut o mancare foarte buna, am folosit o cutie micuta. Ce e interesant la aceasta mancare este ca puteti varia cantitatile de produse in dependenta de preferintele fiecaruia, oricum o sa fie foarte gustos.
(Visited 1.689 times, 2 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|