1 0
Cotechino cu piure de cartofi

Distribuie-l pe rețeaua ta de socializare:

Sau puteți pur și simplu să copiați și să distribuiți această adresă URL

Ingrediente

1-1,5 kg Cartofi
50 gr Unt
1 buc Ceapa
1-2 lingurite Sare dupa gust
1 kg Cotechino

Cotechino cu piure de cartofi

Ingrediente

Mod de preparare

Distribuie

Acest cotechino este de fapt un fel de carnat de porc, mi-a placut combinatia de linte cu cotechino, dar dupa parerea mea, cu piure de cartofi se combina mai bine 🙂 . Piureul de cartofi l-am preparat dupa reteta mea de „Piure de cartofi”, in reteta de „Linte cu cotehino” este poza cu ce fel de cotechino am folosit eu, dar puteti folosi oricare alta marca.

Vizitat de 2.077 ori in total, și 1 vizite astăzi

Pași de urmat

1
Făcut

Pregatim piureul de cartofi: -Cartofii se curata si se spala bine.
-Apoi se taie bucati mici.
-Se pun intr-o cratita si se toarna apa cat sa acopere cartofii, adaugam o ceapa mica, sau o bucata de ceapa si ii punem la fiert. Dupa un timp o sa vedeti ca face o spuma alba, o scoateti atent si lasati cartofii sa fiarba la foc mediu. Cand aproape sa fie gata fierti cartofii adaugati si sarea in apa.
-Cand sunt gata, scurgeti apa in care au fiert cartofii pastrand o cana din aceasta apa, cu un pasator de cartofi ii maruntiti bine.
-Adaugam untul si amestecam.
-Turnam putin cate putin din apa in care au fiert cartofii pina obtinem consistenta dorita, saram daca mai este nevoie.

2
Făcut

Apoi fierbem cotechino conform instructiei de pe ambalaj. Cand e gata, taiem saculetul la un capat si scurgem apa din el. Il scoatem pe un fund de lemn si il taiem felii.

3
Făcut

Se serveste totul cald cu niste muraturi si un pahar de vin rosu :) .
Pofta Buna!

Negresa cu nuci si fructe uscate (de post)
anterior
Negresa cu nuci si fructe uscate (de post)
Mancare de fasole
urmator
Mancare de fasole

Adaugă comentariul tău