Ingrediente
-
1,5-2 kg Rosii
-
1 buc Ardei iuti
-
3 kg Vinete
-
100 gr Usturoi
-
1 pahar Zaharde 200 gr
-
1,5 lingura Sare
-
350-400 ml Ulei de floarea soarelui
-
0,5-1 lingura Piper negru macinatdupa gust
-
0,5 pahar Otet de masa
Mod de preparare
O reteta senzationala de „Zacusca de vinete” ce nu necesita sterilizare dupa coacere. Se pastreaza foarte bine in borcane pentru iarna si nu isi pierde gustul. Anul acesta am avut o recolta bogata de vinete. Asa ca, am preluat reteta de la vecina mea si m-am apucat de lucru. Este foarte gustoasa, eu am facut-o din cantitate dubla de ingrediente, la mine se mananca foarte bine. Ardei iute puteti sa puneti mai mult, daca va place mai picant.
(Visited 783 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|
|
12
Facut
|
|
13
Facut
|
|
14
Facut
|