0 0
Salata „Bratara de rodii”

Distribuie-l pe rețeaua ta de socializare:

Sau puteți pur și simplu să copiați și să distribuiți această adresă URL

Ingrediente

1 buc Piept de pui
3-4 buc Cartofi
1 buc Sfecla rosie
3 buc Ouă
50 gr Nuci
1 buc Rodie
200 gr Maioneza
1 lingura Sare

Salata „Bratara de rodii”

Ingrediente

Mod de preparare

Distribuie

O salata foarte interesanta, ceva mai deosebita… cu bobite de rodie, ceea ce ii da salatei o culoare si un gust senzational. Nu se pregateste greu si rezultatul este pe masura asteptarii 🙂 .

Vizitat de 4.525 ori in total, și 1 vizite astăzi

Pași de urmat

1
Făcut

Pregatim toate ingredientele: cartofii ii fierbem in apa sarata, sfecla rosie o fierbem pentru 40 de minute, ouale le fierbem tari- 10 minute. Apoi totul curatam de coaja. Pieptul de pui il spalam si-l fierbem pana este gata. Apoi il taiem cubulete.

2
Făcut

Nucile le coacem un pic pe tigaie si apoi le maruntim cu un cutit.

3
Făcut

Curatam de coaja rodia, apoi alegem toate bobitele.

4
Făcut

Pe mijlocul farfuriei, sau a platoului se pune un pahar sau alt vas de forma cilindrica si in jurul acestuia se aseaza un strat de cartofi dati prin razatoarea cea mare.

5
Făcut

Apoi urmeaza un strat din piept de pui.

6
Făcut

Sratul din piept de pui il ungem bine cu maioneza.

7
Făcut

Apoi urmeaza un strat din oua, pe care le dam prin razatoarea cea mare.

8
Făcut

Deasupra lui presuram nucile maruntite.

9
Făcut

Apoi dam prin razatoare un strat de sfecla rosie.

10
Făcut

Ungem bine cu maioneza, niveland un pic.

11
Făcut

Ultimul strat o sa fie din bobitele de rodie.

12
Făcut

La servire, se scoate paharul din mijloc.
Pofta Buna!

anterior
Cartofi cu piept de pui si cascaval
urmator
Salata „Poiana cu ciuperci”

Adaugă comentariul tău