0 0
Salata „Poiana cu ciuperci”

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

400 gr Ciuperci marinate
0,5 buc Piept de pui 300-350 gr
150 gr Cascaval
3-4 buc Castraveti in otet
3 buc Cartofi medii
2 buc Morcov medii
300-350 gr Maioneza
1 legatura Ceapa verde mica
Sare

Salata „Poiana cu ciuperci”

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Si iata ca va prezint o salata pe cat de frumoasa, pe atat de gustoasa! Toate ingredientele se combina perfect, iar modul de asamblare, pur si simplu, m-a dat gata. Zici ca, chiar e o poiana cu ciuperci 🙂 Aici pe site gasiti o reteta foarte usoara de marinare a ciupercilor, eu le-am marinat singura, dar daca nu dispuneti de timp… le puteti procura din comert 😉 O salata delicioasa ce merita inclusa in meniul pentru masa de sarbatoare.

(Visited 6.877 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Pregatim toate ingredientele: cartofii si morcovii ii fierbem in apa sarata. Apoi totul curatam de coaja. Pieptul de pui il spalam si-l fierbem pana este gata. Pentru aceasta salata vei avea nevoie de un vas adanc, sau de un inel detasabil. Vom asambla salata de sus in jos :) ... deci, punem pe platou o folie alimentara si inelul detasabil, primul strat o sa fie din ciuperci marinate. Le aranjam una langa alta.

2
Facut

Apoi spalam si taiem ceapa verde si o punem intr-un strat deasupra ciupercilor.

3
Facut

Urmeaza apoi un strat de cartofi dati prin razatoarea cea mare.

4
Facut

Ungem apoi bine cu 2-3 linguri de maioneza.

5
Facut

Castravetii ii taiem cubulete mici si ii punem deasupra.

6
Facut

Apoi urmeaza un strat de morcovi dat prin razatoarea cea mare.

7
Facut

Pieptul de pui il taiem marunt si-l repartizam peste stratul de morcovi.

8
Facut

Apoi ungem generos cu maioneza.

9
Facut

Dupa care urmeaza un strat de cascaval dat prin razatoarea cea mare. Astupam totul cu o farfurie si dam salata la rece pentru 5-6 ore, sau mai bine peste noapte.

10
Facut

Inainte de servire vom proceda astfel: deasupra punem platoul in care va fi salata noastra, intoarcem atent forma cu susul in jos. Astfel incat ciupercile sa fie stratul de sus, nu de jos. Luam folia si inelul detasabil.

11
Facut

Nu este nevoie de infrumusetat, dar eu am mai pus ceva patrunjel deasupra.
Pofta Buna!

Adelina

anterior
Salata „Bratara de rodii”
urmator
Mini rulade din carne de porc
anterior
Salata „Bratara de rodii”
urmator
Mini rulade din carne de porc

Adauga comentariu

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here