Ingrediente
-
400 gr Ciuperci marinate
-
0,5 buc Piept de pui300-350 gr
-
150 gr Cascaval
-
3-4 buc Castraveti in otet
-
3 buc Cartofimedii
-
2 buc Morcovmedii
-
300-350 gr Maioneza
-
1 legatura Ceapa verdemica
-
Sare
Mod de preparare
Si iata ca va prezint o salata pe cat de frumoasa, pe atat de gustoasa! Toate ingredientele se combina perfect, iar modul de asamblare, pur si simplu, m-a dat gata. Zici ca, chiar e o poiana cu ciuperci 🙂 Aici pe site gasiti o reteta foarte usoara de marinare a ciupercilor, eu le-am marinat singura, dar daca nu dispuneti de timp… le puteti procura din comert 😉 O salata delicioasa ce merita inclusa in meniul pentru masa de sarbatoare.
Pasi de urmat
1
Facut
|
Pregatim toate ingredientele: cartofii si morcovii ii fierbem in apa sarata. Apoi totul curatam de coaja. Pieptul de pui il spalam si-l fierbem pana este gata. Pentru aceasta salata vei avea nevoie de un vas adanc, sau de un inel detasabil. Vom asambla salata de sus in jos :) ... deci, punem pe platou o folie alimentara si inelul detasabil, primul strat o sa fie din ciuperci marinate. Le aranjam una langa alta. |
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|