2 0
Pulpe de pui cu cartofi si maioneza la rola

Distribuie-l pe rețeaua ta de socializare:

Sau puteți pur și simplu să copiați și să distribuiți această adresă URL

Ingrediente

1-1,5 kg Cartofi
1 kg Pulpe inferioare de pui
4 linguri Maioneza pline cu varf
1 lingurita Sare
0,5 lingurita Piper negru macinat
100 ml Apa

Pulpe de pui cu cartofi si maioneza la rola

Ingrediente

Mod de preparare

Distribuie

Va propun o reteta de „Pulpe de pui cu cartofi si maioneza la rola” ce o puteti prepara pentru o cina deosebita in familie, sau o puteti servi la o masa festiva ca mancare calda. Aceasta reteta este salvarea gospodinelor atunci cand apar oaspetii in prag pe neasteptate.

Vizitat de 6.386 ori in total, și 1 vizite astăzi

Pași de urmat

1
Făcut

Cartofii se spala si se curata de coaja.

2
Făcut

Pulpele de pui se spala, se sareaza, pipareaza si se lasa un pic la rece sa se patrunda ingredientele.

3
Făcut

Cartofii se taie in jumatate, se sareaza si pipareaza, se adauga 2 linguri de maioneza si se amesteca bine.

4
Făcut

Tot asa procedam si cu pulpele de pui, punem cele 2 linguri de maioneza care au mai ramas si amestecam bine asa incat sa fie totul acoperit cu maioneza.

5
Făcut

Aranjam totul intr-o tava asternuta cu o hartie de copt, turnam un pic de apa si dam la rola sa se coaca pentru 45-60 de minute, la temperatura de 180-200 grade °C.

6
Făcut

Cand s-a rumenit totul frumos, gustam cartofii sa fie moi si scoatem tava de la rola. Se serveste cu o salata preferata.
Pofta Buna!

Chec cu dovleac, nuci si stafide
anterior
Chec cu dovleac, nuci si stafide
urmator
Salata cu ton si naut

Adaugă comentariul tău