2 0
Pulpe de pui cu cartofi si maioneza la rola

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

1-1,5 kg Cartofi
1 kg Pulpe inferioare de pui
4 linguri Maioneza pline cu varf
1 lingurita Sare
0,5 lingurita Piper negru macinat
100 ml Apa

Pulpe de pui cu cartofi si maioneza la rola

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Va propun o reteta de „Pulpe de pui cu cartofi si maioneza la rola” ce o puteti prepara pentru o cina deosebita in familie, sau o puteti servi la o masa festiva ca mancare calda. Aceasta reteta este salvarea gospodinelor atunci cand apar oaspetii in prag pe neasteptate.

(Visited 5.764 times, 4 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Cartofii se spala si se curata de coaja.

2
Facut

Pulpele de pui se spala, se sareaza, pipareaza si se lasa un pic la rece sa se patrunda ingredientele.

3
Facut

Cartofii se taie in jumatate, se sareaza si pipareaza, se adauga 2 linguri de maioneza si se amesteca bine.

4
Facut

Tot asa procedam si cu pulpele de pui, punem cele 2 linguri de maioneza care au mai ramas si amestecam bine asa incat sa fie totul acoperit cu maioneza.

5
Facut

Aranjam totul intr-o tava asternuta cu o hartie de copt, turnam un pic de apa si dam la rola sa se coaca pentru 45-60 de minute, la temperatura de 180-200 grade °C.

6
Facut

Cand s-a rumenit totul frumos, gustam cartofii sa fie moi si scoatem tava de la rola. Se serveste cu o salata preferata.
Pofta Buna!

Adelina

Chec cu dovleac, nuci si stafide
anterior
Chec cu dovleac, nuci si stafide
urmator
Salata cu ton si naut
Chec cu dovleac, nuci si stafide
anterior
Chec cu dovleac, nuci si stafide
urmator
Salata cu ton si naut

Adauga comentariu