Ingrediente
-
500 gr Faina alba calitate superioara
-
300 ml Lapte de vaca+2-3 linguri pentru uns
-
50 gr Untla temperatura camerei
-
1 buc Oua
-
10 gr Drojdie uscata
-
0,5 lingurita Sare
-
1 lingura Zahar
-
1 lingura Seminte de susanoptional
-
1 lingura Ulei de floarea soareluipentru uns vasul in care vom pune aluatul
Mod de preparare
Astazi va propun o reteta de chifle delicioase cu lapte, la mine in casa aceste chifle sunt foarte apreciate, sper sa va placa si voua 🙂 . Bineinteles ca puteti sa faceti aceasta reteta ciar daca nu aveti un mixer ca al meu, pur si simplu amestecati toate ingredientele intrun vas mai adanc, respectand pasii urmati de mai jos si framantati cu mana, pana ce obtineti un aluat frumos. Daca doriti niste chifle ceva mai dulci, atunci adaugati in compozitie aproximativ 100 gr de zahar si o esenta de vanilie, sunt pur si simplu fabuloase si numai bune pentru sarbatorile in familie!
(Visited 159 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|
|
12
Facut
|
|
13
Facut
|