Ingrediente
-
2-3 kg Carne de cucosun cucos
-
2-3 buc Ceapa
-
10-15 catei Usturoi
-
1 lingura Piper negru boabe15-20 boabe
-
2 buc Frunze de dafin
-
1 lingura Saredupa gust
Mod de preparare
Ei si cum se apropie cu pasi grabiti sarbatorile de iarna, am hotarat sa va impartas si cateva retete pe care le gatesc obligatoriu pentru masa festiva. Una dintre acestea este si „Racitura din cucos (Piftie)”, pentru aceasta reteta am folosit un cucos de casa, asa ca nu a fost nevoie sa folosesc gelatina. Este o mancare foarte buna si sanatoasa. Cel mai mare neajuns al acestei retete este timpul de preparare mai indelungat fata de alte mancaruri, trebuie sa fiarba la foc foarte incet aproximativ 5-6 ore, dar va pot spune ca merita tot timpul si efortul depus.
Vizitat de 1.573 ori in total, și 1 vizite astăzi
Pași de urmat
1
Făcut
|
|
2
Făcut
|
|
3
Făcut
|
|
4
Făcut
|
|
5
Făcut
|
|
6
Făcut
|