Ingrediente
-
300-350 gr Faina alba
-
500 ml Chefir
-
5 buc Oua4-pentru umplutura si 1-pentru aluat
-
0,5 lingurita Sare
-
0,25 lingurita Piper negru macinat
-
1 lingurita bicarbonat de sodiu
-
1 legatura Ceapa verdemica, optional
-
50-70 ml Ulei de floarea soareluipentru prajit
Mod de preparare
Daca nu dispuneti de timp si doriti sa pregatiti niste pateuri gustoase, atunci va propun cu incredere niste „Pateuri lenoase” – foarte usor de pregatit, amesteci toate ingredientele si repede la prajit 🙂 . Aluatul nu necesita timp pentru crescut, umplutura o puteti alege la dorinta dumneavoastra, mie imi place foarte mult cu ceapa verde si cu oua, dar merge foarte bine si cu ciuperci, salam, pastrama, piept de pui fiert, branza de oi…la preferinta fiecaruia. Niste pateuri foarte pufoase si foarte gustoase.
(Visited 534 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|
|
12
Facut
|