Ingrediente
-
1 buc Aluat foietaj400-500 gr
-
150 gr Caviar rosu
-
1 buc Oua
-
50-60 gr Unt
-
2-3 fire Patrunjel proaspatpentru infrumusetare, optional
Mod de preparare
Astazi va prezint un aperetiv demn de masa dumneavoastra de sarbatoare, foarte gustos si cu un aspect de invidiat. Caviarul rosu are foarte multe proprietati benefice pentru sanatatea omului, insa fiind un produs cam costisitor, este folosit, de multi, doar de sarbatori. Mie imi place la nebunie caviarul rosu si in combinatie cu untul si aluatul fin formeaza un aperetiv pur si simplu delicios, dar ce sa mai vorbim, incercati aceasta reteta de vol-au-vent cu caviar rosu si nu o sa va para rau 🙂 .
(Visited 1.449 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|